Prime Minister's Office
PM congratulates Netherlands PM on assuming office
02 JUL 2024 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the newly-sworn in Prime Minister of Netherlands Dick Schoof on assuming office.
Shri Modi said he looks forward to further India-Netherlands partnership in areas of renewable energy, water management and agriculture among others.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Dick Schoof on assuming office as the Prime Minister of the Netherlands. Look forward to closely working together to advance India-Netherlands partnership including in the areas of renewable energy, water management, agriculture, mobility, new and emerging technology. @MinPres"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেদরলেন্দসগী প্রধান মন্ত্রীনা থবক পায়বা হৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 JUL 2024 8:22PM by PIB Imphal
নৌনা ৱাশক লৌরবা নেদরলেন্দসগী প্রধান মন্ত্রী দিক স্কুফনা থবক পায়বা হৌখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি রিনিউএবল ইনর্জি, ঈশিং অমসুং লৌউ-শিংউ য়াওনা হিরম কয়াদা ভারত অমসুং নেদরলেন্দসকী মরক্তা মখা তানা মতেং পাংন্নবা মহাক্না থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নেদরলেন্দসগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা থবক পায়বা হৌবদা দিক স্কুফ থাগৎপা ফোঙদোকচরি। রিনিউএবল ইনর্জি, ঈশিং অমসুং লৌউ-শিংউ, মোবিলিতি, অনৌবা তেক্নোলোজি য়াওনা হিরম কয়াদা ভারত অমসুং নেদরলেন্দসকী মরক্তা মখা তানা মতেং পাংন্নবা থাজবা থম্লি। @MinPres"