Prime Minister's Office
PM hails Ravindra Jadeja's contribution to cricket
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi applauded Indian cricketer Ravindra Jadeja for his performance in various departments of the game over the years.
Shri Modi also praised him for his enthralling T20 performances during his career.
The all rounder has announced retirement from T20 internationals.
The Prime Minister posted on X:
"Dear @imjadeja,
You have performed exceptionally as an all-rounder. Cricket lovers admire your stylish stroke play, spin and superb fielding. Thank you for the enthralling T20 performances over the years. My best wishes for your endeavours ahead."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କ୍ରିକେଟରେ ରବୀନ୍ଦ୍ର ଜାଡେଜାଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟର ରବୀନ୍ଦ୍ର ଜାଡେଜାଙ୍କ ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି ଖେଳର ବିଭିନ୍ନ ବିଭାଗରେ ଭଲ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ତାଙ୍କ କ୍ୟାରିୟରରେ ତାଙ୍କ ଚିତ୍ତାକର୍ଷକ ଟି-20 ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ତାଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ। ଏହି ଅଲରାଉଣ୍ଡର ଟି-20 ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟରୁ ଅବସର ଘୋଷଣା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"Dear @imjadeja,
ଆପଣ ଜଣେ ଅଲରାଉଣ୍ଡର ଭାବରେ ଅସାଧାରଣ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି।
କ୍ରିକେଟ୍ ପ୍ରେମୀମାନେ ଆପଣଙ୍କ ଷ୍ଟ୍ରୋକ୍ ଖେଳ, ସ୍ପିନ୍ ଏବଂ ଚମତ୍କାର ଫିଲ୍ଡିଂର ପ୍ରଶଂସା କରନ୍ତି |“
ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି ଚିତ୍ତାକର୍ଷକ ଟି-20 ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ । ଆପଣଙ୍କର ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ବହୁତ ବହୁତ ଶୁଭକାମନା ।"