Prime Minister's Office
PM hails Ravindra Jadeja's contribution to cricket
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi applauded Indian cricketer Ravindra Jadeja for his performance in various departments of the game over the years.
Shri Modi also praised him for his enthralling T20 performances during his career.
The all rounder has announced retirement from T20 internationals.
The Prime Minister posted on X:
"Dear @imjadeja,
You have performed exceptionally as an all-rounder. Cricket lovers admire your stylish stroke play, spin and superb fielding. Thank you for the enthralling T20 performances over the years. My best wishes for your endeavours ahead."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক্ৰিকেটলৈ আগবঢ়ৱা অৱদানৰ বাবে ৰবীন্দ্ৰ জাদেজাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ভূয়সী প্ৰশংসা
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় ক্ৰিকেটাৰ ৰবীন্দ্ৰ জাদেজাক বিগত বছৰসমূহত খেলবিধৰ বিভিন্ন বিভাগত কৰা প্ৰদৰ্শনৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে।
খেলুৱৈজীৱনত ‘টি-২০ ক্ৰিকেট’ত দাঙি ধৰা প্ৰদৰ্শনৰ বাবেও তেওঁক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে।
‘টি-২০ আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰিকেট’ৰ পৰা ‘অলৰাউণ্ডাৰ’গৰাকীয়ে অৱসৰ ঘোষণা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"প্ৰিয় @imjadeja,
আপুনি এগৰাকী ‘অলৰাউণ্ডাৰ’ হিচাপে অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শন দাঙি ধৰিছিল। ক্ৰিকেটপ্ৰেমীসকলে আপোনাৰ ষ্টাইলিছ ষ্ট্ৰোক খেল, স্পিন আৰু সুন্দৰ ফিল্ডিংৰ ভূয়সী প্ৰশংসা কৰে। বিগত বছৰসমূহত ‘টি-২০’ত দাঙি ধৰা আকৰ্ষণীয় প্ৰদৰ্শনৰ বাবে আপোনাক ধন্যবাদ। আগন্তুক দিনবোৰত আপুনি গ্ৰহণ কৰিব খোজা প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে মোৰ ফালৰ পৰা শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ।"