প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রবিন্দ্র জাদেজানা ক্রিকেতকীদমক লৌখিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Imphal
শাংলবা চহি কয়া গেম অসিগী তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংদা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত শান্নরোয় রবিন্দ্র জাদেজা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না শান্নরিঙৈদা মহাক্না উৎখিবা তি-২০গী মশান্নশিংগীদমক শ্রী মোদীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ওল রাউন্দর অসি তি-২০ ইন্তরনেসনেলশিংদগী পোথারে হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নুংশিরবা রবিন্দ্র জাদেজা,
অদোম ওল রাউন্দর অমা ওইনা নিংথিনা শান্নখ্রে। ক্রিকেত পামজবশিংনা অদোমগী স্ত্রোক, স্পিন অমসুং ফিল্দিং পাম্নরি। চহি কয়া তি-২০ ফজনা শান্নখিবগীদমক অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুংদা লাক্কদবা অদোমগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM hails Ravindra Jadeja's contribution to cricket
30 JUN 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi applauded Indian cricketer Ravindra Jadeja for his performance in various departments of the game over the years.
Shri Modi also praised him for his enthralling T20 performances during his career.
The all rounder has announced retirement from T20 internationals.
The Prime Minister posted on X:
"Dear @imjadeja,
You have performed exceptionally as an all-rounder. Cricket lovers admire your stylish stroke play, spin and superb fielding. Thank you for the enthralling T20 performances over the years. My best wishes for your endeavours ahead."