Prime Minister's Office
Prime Minister of Thailand congratulates PM Modi
Both leaders also discussed the robust multifaceted bilateral ties between India and Thailand
06 JUN 2024 2:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a very warm and cordial telephone call with H.E. Mr. Srettha Thavisin, Prime Minister of Kingdom of Thailand on 06 June 2024. Prime Minister of Thailand congratulated Prime Minister for the victory in the recently held general elections in India.
Both Prime Ministers also exchanged views on further cementing the multifaceted and robust bilateral ties in various areas such as trade and investment, culture and people to people ties.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা লৈনরিবা হিরম কয়াগী মরীশিংগী মতাংদশু লুচিংবা অনিনা খন্নখি
06 JUN 2024 2:18PM by PIB Imphal
ঙসি থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী শ্রেতথা থাবিসিন্না তেলিফোন তৌরক্তুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী তরাম্না ওকখ্রে অমসুং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। হন্দক পাংথোকখিবা ভারতকী সাধারন মীখলদা মাইপাকপগীদমক থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা, নাৎ অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লৈনরিবা অচেৎপা মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ৱাফম কয়া প্রধান মন্ত্রী অনিমক্না খন্নখি।