Prime Minister's Office
PM praises rendition of patriotic song by Egyptian girl
29 JAN 2024 5:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, applauded a rendition of patriotic song "Desh Rangeela" during 75th #RepublicDay celebrations by Kariman from Egypt.
He also wished her a bright future.
The Prime Minister posted on X:
"This rendition by Kariman from Egypt is melodious! I congratulate her for this effort and wish her the very best for her future endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজিপ্তৰ ছোৱালীৰ দেশপ্ৰেমমূলক গীত পৰিবেশনৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 JAN 2024 5:02PM by PIB Guwahati
ইজিপ্ত ছোৱালী কৰিমানে ভাৰতৰ ৭৫ তম গণৰাজ্য দিৱস উদযাপনৰ সময়ত পৰিৱেশন কৰা দেশপ্ৰেমমূলক গীত "দেশ ৰংগীলা"ৰ পৰিবেশনৰ শলাগ লয় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। তেওঁ লগতে কণ্ঠশিল্পীগৰাকীৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছে -
"ইজিপ্তৰ পৰা অহা কৰিমানৰ এই পৰিবেশন অতি সুৰীয়া! এই প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মই তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো আৰু তেওঁৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰিছো।"