প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজিপকী নুপীমচা অমগী লৈবাক নিংবা ঈশৈ প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
29 JAN 2024 5:02PM by PIB Imphal
৭৫শুবা #RepublicDay থৌরম মনুংদা ইজিপকী কারিমান্না শকপা লৈবাক নিংবা ঈশৈ “দেস রঙ্গিলা” প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী তুংগী অফবা পুন্সি অমগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেশু পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ইজিপকী কারিমান্না শকপা ঈশৈ য়াম্না নুংঙাইখি। মহাক্কী ঈশৈগীদমক ঐনা মহাক থাগৎচরি অমসুং মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM praises rendition of patriotic song by Egyptian girl
29 JAN 2024 5:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, applauded a rendition of patriotic song "Desh Rangeela" during 75th #RepublicDay celebrations by Kariman from Egypt.
He also wished her a bright future.
The Prime Minister posted on X:
"This rendition by Kariman from Egypt is melodious! I congratulate her for this effort and wish her the very best for her future endeavours."