Prime Minister's Office
PM congratulates people of Manipur on statehoood day
21 JAN 2024 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the people of Manipur on the statehood day today.
He prayed for the continued development of the northeast state.
The Prime Minister posted on X:
"On Manipur’s Statehood Day, my best wishes to the people of the state. Manipur has made a strong contribution to India’s progress. We take pride in the culture and traditions of the state. I pray for the continued development of Manipur."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মনিপুরগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
21 JAN 2024 9:24AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিপুরনা মপুংফাবা রাজ্য অমা ওইখিবা স্তেৎহুদ দে লাকপদা মনিপুরগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্য অসি মখা তানা চাউখৎনবগীদমক মহাক্না থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মনিপুরগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারত চাউখৎপদা মনিপুরনা য়াম্না চাউনা মতেং পাংলি। রাজ্য অসিগী নাৎ অমসুং চৎনবীশিংদা ঐখোয়না চাউথোকচরি। মখা তানা মনিপুর চাউখৎনবা ঐনা থৌনিজরি”।