Prime Minister's Office
PM congratulates Japan for soft Moon landing
20 JAN 2024 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Japan Prime Minister Fumio Kishida for JAXA's first soft Moon landing.
He further said that the India Space Research Organisation (ISRO) looks forward to cooperating with the Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) in space exploration.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Prime Minister Fumio Kishida and everyone at JAXA on achieving Japan's first soft Moon landing. India looks forward to our cooperation in space exploration between ISRO and JAXA."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাগী লৈমায়দা নিংথিনা তাবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা জপান্দা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
20 JAN 2024 11:00PM by PIB Imphal
জাজাগী অহানবা ওইনা থাগী লৈমায়দা নিংথিনা তাবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জপানগী প্রধান মন্ত্রী ফুমিও কিসিদাদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না মখা তানা হায়খি সুন্দ্রংগী থিজিনবদা ইন্দিয়া স্পেস ওর্গনাইজেসন(ইসরো)না জপান এরোস্পেস এক্সপ্লোরেসন এজেন্সি(জাজা)গা মতেং পীনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জাজাগী মাইপাকপা অমদা জপান্না অহানবা ওইনা থাগী লৈমায়দা নিংথিনা তাবদা প্রধান মন্ত্রী ফুমিও কিসিদা অমসুং মীওই খুদিংমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ইসরো অমসুং জাজাগী মরক্তা সুন্দ্রংগী লমদা থিজিন্নবা ঐখোয় মতেং পাংগনি হায়বগী থাজবা ভারতনা থম্লি”।