Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Tshering Tobgay and PDP for winning the parliamentary elections in Bhutan
09 JAN 2024 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Tshering Tobgay and the People’s Democratic Party for winning the parliamentary elections in Bhutan.
PM Modi posted on X :
"Heartiest congratulations to my friend @tsheringtobgay and the People’s Democratic Party for winning the parliamentary elections in Bhutan. Look forward to working together again to further strengthen our unique ties of friendship and cooperation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না H.E. শেরিং তোবগে অমসুং PDPনা ভুতান্দা পার্লিয়মেন্তরী ইলেক্সন্দা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 JAN 2024 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি H.E. শেরিং তোগবে অমসুং পিপল্স দেমোক্রেতিক পার্তীনা ভুতানগী পার্লিয়মেন্তরী ইলেক্সন্দা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
পি.এম.না Xতা পোস্ত তৌখিঃ
“ঐগী মরূপ @tsheringtobgay অমসুং পিপল্স দেমোক্রেতিক পার্তীবু ভুতান্দা পার্লিয়মেন্তরী ইলেক্সন্দা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ফ্রেন্দশিপ অমসুং কোওপরেশনগী ঐখোয়গী তোপ-তোপ্পা মরী অসি হেন্না মপাঙ্গল কনশিলহন্নবা অমুক হন্না পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঙাইরি।”