প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভূটানৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত জয়ৰ বাবে ছেৰিং টোবগে আৰু পিডিপিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 JAN 2024 10:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভূটানৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত জয়ৰ বাবে ছেৰিং টোবগে আৰু পিপলছ ডেম’ক্ৰেটিক পাৰ্টীক অভিনন্দন জনাইছে৷
টুইটাৰৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়;
“ভূটানৰ সংসদীয় নিৰ্বাচনত জয়ৰ বাবে মোৰ বন্ধু @tsheringtobgay আৰু পিপলছ ডেম’ক্ৰেটিক পাৰ্টীক অভিনন্দন জনাইছো৷ আমাৰ বন্ধুত্ব আৰু সহযোগিতাৰ অনন্য সম্পৰ্কক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে পুনৰ একেলগে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Tshering Tobgay and PDP for winning the parliamentary elections in Bhutan
09 JAN 2024 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Tshering Tobgay and the People’s Democratic Party for winning the parliamentary elections in Bhutan.
PM Modi posted on X :
"Heartiest congratulations to my friend @tsheringtobgay and the People’s Democratic Party for winning the parliamentary elections in Bhutan. Look forward to working together again to further strengthen our unique ties of friendship and cooperation."