Prime Minister's Office
PM lauds Guiness World Record of largest reading activity on 14 Dec 2023 at SP College, Pune
14 DEC 2023 4:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Guiness World Record of the largest reading activity on 14 Dec 2023 at SP College, Pune where 3066 parents read to their children to promote reading culture in the society through storytelling.
Sharing a post on X by National Book Trust, the Prime Minister said:
“Commendable effort to spread the joys of reading. Compliments to those involved.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এস পি কলেজ,পুনেদা দিশেম্বর ১৪,২০২৩দা পাংথোকখিবা খ্বাইদগী য়াম্বা লাইরিক পাবগী থবক্কী গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দ প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 DEC 2023 4:48PM by PIB Imphal
ৱারি লিবগী খুৎথাংদা খুন্নাইদা লাইরিক পাবগী হৈনবী পুক্নিং থৌগৎনবা মমা-মপা ৩০৬৬ না মচাশিংদা লাইরিক পাখিবা এস পি কলেজ,পুনেদা দিশেম্বর ১৪,২০২৩দা পাংথোকখিবা খ্বাইদগী য়াম্বা লাইরিক পাবগী থবক্কী গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
নেসনেল বুক ত্রস্তকী এক্স পোস্ত অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লাইরিক পাবগী নুংঙাইবা শন্দোক্নবা থাগৎনিঙাই ওইবা থবকনি। শরুক য়াখিবশিং থাগৎচরি”।