Prime Minister's Office
Forums like India Art, Architecture & Design Biennale are vital to celebrating and nurturing our rich cultural heritage: PM
08 DEC 2023 9:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of India Art, Architecture & Design Biennale at Red Fort in Delhi.
The Prime Minister posted on X:
“Thrilled to have visited the India Art, Architecture & Design Biennale today. Such forums are vital in celebrating and nurturing our rich cultural heritage. They provide a unique platform for creative minds to converge, inspire and keep the vibrant legacy of Indian traditions alive.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া আর্ত, আর্কিতেকচর এন্দ দিজাইন বাইন্নেলগুম্বা ফোরমশিং অসি ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা নাৎ অমসুং চৎনবীশিং হরাওবা ফোঙদোকপা অমসুং য়োকখৎনবগী য়াম্না মরুওই: প্রধান মন্ত্রী
08 DEC 2023 9:38PM by PIB Imphal
দিল্লিগী রেদ ফোর্ততা পাংথোকপা ইন্দিয়া আর্ত, আর্কিতেকচর এন্দ দিজাইন বাইন্নেলগী শক্তমশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসিইন্দিয়া আর্ত, আর্কিতেকচর এন্দ দিজাইন বাইন্নেল য়েংবদা হরাওই। অসিগুম্বা ফোরমশিং অসি ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা নাৎ অমসুং চৎনবীশিং হরাওবা ফোঙদোকপা অমসুং য়োকখৎনবগী য়াম্না মরুওই। ভারতকী চৎনবীশিং হিংদুনা লৈহন্নবা মখোয়না মফম অমা পীরি”।