ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମର ସମୃଦ୍ଧ ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟକୁ ପାଳନ ଏବଂ ପୋଷଣ କରିବା ପାଇଁ ଇଣ୍ଡିଆ ଆର୍ଟ, ଆର୍କିଟେକ୍‌ଚର ଏବଂ ଡିଜାଇନ୍ ବିଏନାଲେ ଭଳି ଫୋରମ୍ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 DEC 2023 9:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦିଲ୍ଲୀର ଲାଲକିଲ୍ଲା ଠାରେ ଇଣ୍ଡିଆ ଆର୍ଟ, ଆର୍କିଟେକ୍‌ଚର ଆଣ୍ଡ ଡିଜାଇନ ବିଏନାଲେ (କଳା, ସ୍ଥାପତ୍ୟ ଏବଂ ଡିଜାଇନ୍‌ର ବୃହତ୍ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ ) ର ଝଲକ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
ଆଜି ଇଣ୍ଡିଆ ଆର୍ଟ, ଆର୍କିଟେକ୍ଚର ଆଣ୍ଡ ଡିଜାଇନ ବିଏନାଲ ପରିଦର୍ଶନ କରି ବେଶ୍ ଆନନ୍ଦିତ । ଆମର ସମୃଦ୍ଧ ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟକୁ ପାଳନ ଏବଂ ପୋଷଣ କରିବାରେ ଏଭଳି ମଞ୍ଚ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ । ଭାରତୀୟ ପରମ୍ପରାର ଜୀବନ୍ତ ପରମ୍ପରାକୁ ବଞ୍ଚାଇ ରଖିବା ପାଇଁ ସୃଜନଶୀଳ ମନକୁ ଏକାଠି କରିବା, ପ୍ରେରଣା ଦେବା ଏବଂ ବଜାୟ ରଖିବା ପାଇଁ ସେଗୁଡିକ ଏକ ଅନନ୍ୟ ମଂଚ ପ୍ରଦାନ କରନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
Forums like India Art, Architecture & Design Biennale are vital to celebrating and nurturing our rich cultural heritage: PM
08 DEC 2023 9:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of India Art, Architecture & Design Biennale at Red Fort in Delhi.
The Prime Minister posted on X:
“Thrilled to have visited the India Art, Architecture & Design Biennale today. Such forums are vital in celebrating and nurturing our rich cultural heritage. They provide a unique platform for creative minds to converge, inspire and keep the vibrant legacy of Indian traditions alive.”