Prime Minister's Office
PM congratulates Tek Chand Mahlawat for winning bronze in javeline throw at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Tek Chand Mahlawat for winning a bronze medal in the men's javeline throw-F55 at the Hangzhou Asian Para Games today.
He praised Mahlawat's performance, saying that it has showcased his determination and excellence, filling the nation with pride.
The Prime Minister posted on X:
"Huge congratulations to Tek Chand Mahlawat for his outstanding Bronze medal win in Men's Javelin Throw-F55.
The performance showcases determination and excellence, and it brings immense pride to our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেম্সতা জেভেলিন থ্রোদা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক তেক চান্দ মহ্লাৱতপু থাগৎখ্রে
28 OCT 2023 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী জেভেলিন থ্রো-F55দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক তেক চান্দ মহ্লাৱতপু থাগৎখ্রে।
মহাক্না মহ্লাৱতপু পর্ফোর্মেন্স অদুবু থাগৎখি, মহাক্না হায়খি মদুদি মসিনা মহাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা অদু উৎখি অমসুং লৈবাক অসিবু চাউথোকপা পোকহল্লে হায়না থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“নুপাগী জেভেলিন থ্রো-F55দা ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবা অদুগীদমক্তা তেক চান্দ মহ্লাৱতপু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
পর্ফোমেন্স অসিনা অচেৎপা ফিরেপ অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা অদু উৎখি, অমসুং মসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা য়াম্না চাউথোকচবা পোকহল্লি।”