প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছৰ জেভলিন থ্ৰ’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে টেকচান্দ মাহলাৱাটক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 OCT 2023 8:32PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পুৰুষৰ জেভলাইন থ্ৰ’-এফ৫৫ ইভেণ্টত আজি ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টেকচান্দ মাহলাৱটক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ মাহলাৱতৰ এই প্ৰদৰ্শনক প্ৰশংসা কৰি কয় যে ইয়াৰ দ্বাৰা তেওঁৰ দৃঢ়তা আৰু উৎকৃষ্টতা প্ৰদৰ্শন কৰা হৈছে, সমগ্ৰ দেশ আজি গৌৰৱান্বিত।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰ’-এফ৫৫ ইভেণ্টত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শেনেৰে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা টেকচান্দ মাহলাৱটক বিপুল অভিনন্দন। এই প্ৰদৰ্শনে তেওঁৰ দৃঢ়তা আৰু উৎকৃষ্টতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে, আৰু ই আমাৰ দেশখনৰ বাবে অপৰিসীম গৌৰৱ কঢ়িয়াই আনিছে।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Tek Chand Mahlawat for winning bronze in javeline throw at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Tek Chand Mahlawat for winning a bronze medal in the men's javeline throw-F55 at the Hangzhou Asian Para Games today.
He praised Mahlawat's performance, saying that it has showcased his determination and excellence, filling the nation with pride.
The Prime Minister posted on X:
"Huge congratulations to Tek Chand Mahlawat for his outstanding Bronze medal win in Men's Javelin Throw-F55.
The performance showcases determination and excellence, and it brings immense pride to our nation."