Prime Minister's Office
PM congratulates Suyash Jadhav for winning bronze in men's 50m butterfly-S7 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Suyash Jadhav for wining a bronze medal in the men's 50m butterfly- S7 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Many congratulations to Suyash Jadhav for his spectacular Bronze win in Men's 50m Butterfly - S7 event. He has shown that persistence and passion can lead to success. India is overjoyed."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ବଟରଫ୍ଲାଏ – ଏସ୍‌୭ ଇଭେଣ୍ଟରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ସୁୟଶ ଜାଧବଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହାଙ୍ଗଜୌ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ବଟରଫ୍ଲାଏ – ଏସ୍‌୭ ଇଭେଣ୍ଟରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ସୁୟାଶ ଜାଧବଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ପୁରୁଷ ୫୦ ମିଟର ବଟରଫ୍ଲାଏ – ଏସ୍‌୭ ଇଭେଣ୍ଟରେ ଏକ ଚମତ୍କାର କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ସୁୟାଶ ଜାଧବଙ୍କୁ ଅନେକ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେ ଦେଖାଇଛନ୍ତି ଯେ, ଦୃଢ଼ତା ଏବଂ ଉତ୍ସାହ ସଫଳତା ଆଣିପାରେ। ଭାରତ ଏଥିପାଇଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବିତ।"