প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুয়াস জাধবপু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 50m বত্তরফ্লাই –S7 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সুয়াস জাধবপু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 50m বত্তরফ্লাই –S7 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
সুয়াস জাধবপু নুপাগী 50m বত্তরফ্লাই –S7 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না হনবা লৈতনা হোৎনবা অমসুং পামজবনা মায় পাকহলি হায়বসি উৎখ্রে। ভারতনা নুংঙাইবা ফাওরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Suyash Jadhav for winning bronze in men's 50m butterfly-S7 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Suyash Jadhav for wining a bronze medal in the men's 50m butterfly- S7 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Many congratulations to Suyash Jadhav for his spectacular Bronze win in Men's 50m Butterfly - S7 event. He has shown that persistence and passion can lead to success. India is overjoyed."