প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ বাটাৰফ্লাই-এছ৭ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা সুয়াশ যাদৱক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ বাটাৰফ্লাই-এছ৭ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা সুয়াশ যাদৱক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছেঃ
"পুৰুষৰ ৫০ মিটাৰ বাটাৰফ্লাই-এছ৭ শাখাত তেওঁৰ চমৎকাৰ ব্ৰঞ্জৰ জয়ৰ বাবে সুয়াশ যাদৱক বহুত অভিনন্দন। তেওঁ দেখুৱাই দিছে যে অধ্যৱসায় আৰু আকাংক্ষাই সফলতাৰ পথ প্ৰশস্ত কৰিব পাৰে। ভাৰত অতি আনন্দিত।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Suyash Jadhav for winning bronze in men's 50m butterfly-S7 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Suyash Jadhav for wining a bronze medal in the men's 50m butterfly- S7 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Many congratulations to Suyash Jadhav for his spectacular Bronze win in Men's 50m Butterfly - S7 event. He has shown that persistence and passion can lead to success. India is overjoyed."