Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Nithya Sre Sivan in Badminton Women's Singles SH6 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nithya Sre Sivan on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SH6 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Para Shuttler Nithya Sre Sivan on winning the Bronze Medal in Para Badminton Women's Singles SH6 event.
Her unwavering determination and exceptional skill are an inspiration to us all.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ৰ বেডমিণ্টনত মহিলাৰ একক এছএইচ ৬ ইভেণ্টত নিত্যা শ্ৰী শিৱানৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 11:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ একক এছ এইচ ৬ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে নিত্যা শ্ৰী শিৱানক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
পেৰা বেডমিণ্টন মহিলা একক এছ এইচ ৬ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে পেৰা শ্বাটলাৰ নিত্যা শ্ৰী শিৱানক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁৰ অটল সংকল্প আৰু ব্যতিক্ৰমী দক্ষতা আমাৰ সকলোৰে বাবে এক অনুপ্ৰেৰণা।