Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Hotozhe Dena Hokato in Shotput F-56/57 category event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Hotozhe Dena Hokato on winning the Bronze medal in Shotput F-56/57 category event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Hotozhe Dena Hokato on remarkable Bronze Medal in the Shotput F-56/57 category.
India is proud of his incredible spirit and strength. May his journey ahead be adorned with more glorious victories.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ ରେ ସଟପୁଟ୍‌ ଏଫ୍ -୫୬/୫୭ ବର୍ଗ ଇଭେଣ୍ଟରେ ହୋତୋଜେ ଦେନା ହୋକାଟୋ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 OCT 2023 7:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଚାଇନାର ହାଙ୍ଗଜୋଠାରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ସଟ୍ପୁଟ ଏଫ୍ -୫୬/୫୭ ବର୍ଗ ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହୋତୋଜେ ଦେନା ହୋକାଟୋଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ସଟପୁଟ୍ ଏଫ୍-୫୬/୫୭ ବର୍ଗରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ପାଇଁ ହୋତୋଜେ ଦେନା ହୋକାଟୋଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ।
ତାଙ୍କ ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ମନୋବଳ ଓ ଶକ୍ତି ପାଇଁ ଭାରତ ଗର୍ବିତ। ତାଙ୍କର ଆଗାମୀ ଯାତ୍ରା ଆହୁରି ଗୌରବମୟ ହେବା ସହିତ ବିଜୟ ଲାଭ କରନ୍ତୁ।