প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা সোতপুৎ এফ-৫৬/৫৭ কেতেগোরি ইভেন্তদা হোতোঝে দেনা হোকাতোনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 7:50PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা সোতপুৎ এফ-৫৬/৫৭ কেতেগোরি ইভেন্তদা হোতোঝে দেনা হোকাতোনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সোতপুৎ এফ-৫৬/৫৭ কেতেগোরি ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা হোতোঝে দেনা হোকাতো থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং মপাঙ্গলগীদমক ভারতনা চাউথোকচরি। মহাক্কী তুংগী খোঙচৎ হেন্না মাইপাকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Hotozhe Dena Hokato in Shotput F-56/57 category event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Hotozhe Dena Hokato on winning the Bronze medal in Shotput F-56/57 category event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Hotozhe Dena Hokato on remarkable Bronze Medal in the Shotput F-56/57 category.
India is proud of his incredible spirit and strength. May his journey ahead be adorned with more glorious victories.”