Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Bhavina Patel in Table Tennis Women's Singles - Class 4 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bhavina Patel on winning the Bronze medal in Table Tennis Women's Singles - Class 4 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A true inspiration for budding athletes! Congratulations to Bhavina Patel on winning the Bronze Medal in Table Tennis Women's Singles - Class 4 event. Her extraordinary talent and steadfast commitment have brought immense pride to our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপীগী সিঙ্গলস তেবল তেনিস ক্লাস ৪ ইভেন্তদা ভাবিনা পতেলনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 1:29PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপীগী সিঙ্গলস তেবল তেনিস ক্লাস ৪ ইভেন্তদা ভাবিনা পতেলনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তশেংনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয় অমনি! নুপীগী সিঙ্গলস তেবল তেনিস ক্লাস ৪ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক ভাবিনা পতেল থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা ফাওহল্লে”।