Prime Minister's Office
Inland waterways transport is proving to be a game-changer: PM
16 OCT 2023 3:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has affirmed the importance of changing landscape of inland waterways in India.
Speaking about an article written by Union Minister, Sarbananda Sonowal regarding inland waterways transport, the Prime Minister talked of inland waterways emerging as an environment friendly and cost-effective mode of transportation.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Union Minister, Shri @sarbanandsonwal, narrates how post 2014, inland waterways transport is proving to be a game-changer as well as emerging as an environment friendly and cost-effective mode of transportation.
https://www.thehindubusinessline.com/opinion/unleashing-indias-riverine-potential/article67424205.ece

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কংফাল মনুংগী ঈশিং লম্বীশিংদা চৎথোক-চৎশিন তৌবা অসি অহোংবা পুরকপা অমা ওইরগনি: প্রধান মন্ত্রী
16 OCT 2023 3:51PM by PIB Imphal
ভারত্তা কংফাল মনুংগী ঈশিং লম্বীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা য়াম্না মরুওইরে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
কংফাল মনুংগী ঈশিং লম্বীশিংদা চৎথোক-চৎশিন তৌবগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর সর্বনন্দা সোনোৱালনা ইবা আর্তিকল অমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি কংফাল মনুংগী ঈশিং লম্বীশিং অসি মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দবা অমসুং মমল হোনা চৎথোক-চৎশিন তৌনবগী পাম্বৈ অমা ওইরক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“কমদৌনা ২০১৪গী মতুংদা, কংফাল মনুংগী ঈশিং লম্বীশিংদা চৎথোক-চৎশিন তৌবা অসি মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দবা অমসুং মমল হোনা চৎথোক-চৎশিন তৌনবগী পাম্বৈ অমা ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @sarbanandsonwal না পাউদমখ্রে”।