Prime Minister's Office
World seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam: PM
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that as the world navigates escalating challenges, it seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Hasmukh Adhia, former finance secretary, elaborates that, from global stage to village panchayats, the PM's defining trait is his adeptness at rallying diverse groups behind common goals.
https://indianexpress.com/article/opinion “

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মতম নাইদ্রবা ভারতকী বসুদৈব কুতুম্বকমগী ৱাখল্লোন্দা মালেম্না খোংদাফম থিরি: পি.এম.
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, মালেম অসিনা অসুম অসুম হেনগৎলক্লিবা শিংনবশিংগী মরক্তা চৎপগা লোয়ননা মতম নাইদ্রবা ভারতকী বসুদৈব কুতুম্বকমগী ৱাখল্লোন্দা খোংদাফম থিরি হায়বা ৱাফম থমখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখিবদা;
“হান্নগী ফাইনান্স সেক্রেতরী হসমুখ অধিয়ানা, মালেমগী ফম্পাক্তগী খুঙ্গংগী পঞ্চায়ত ফাওবদা, পি.এম.গী মশক থোকপ মচত্তি মান্নবা পান্দমগী তুংদা খেন্নবা কাংলুপশিং পুন্না চৎমিন্নহনবা ঙম্বা মতৌসিনি, হায়না শন্দোক্না তাক্লি‍।
https://indianexpress.com/article/opinion “