ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାରା ବିଶ୍ବ ଭାରତର ବସୁଧୈବ କୁଟୁମ୍ବକମର ଶାଶ୍ବତ ଲୋକାଚାର ଭାବରେ ନୈତିକ ସହଯୋଗକୁ ଅନୁସନ୍ଧାନ କରୁଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ବୀକାର କରିଛନ୍ତି ଯେ ସାରା ବିଶ୍ବ ଯେତେବେଳେ ବଢ଼ୁଥିବା ଆହ୍ବାନକୁ ସମ୍ମୁଖୀନ ହେଉଛି, ସେ ଭାରତର ବସୁଧୈବ କୁଟୁମ୍ବକମ୍ର ଶାଶ୍ବତ ଲୋକାଚାର ଭାବରେ ନୈତିକ ସହଯୋଗର ଅନୁସନ୍ଧାନ କରୁଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟ୍ବିଟରରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ କରି ଲେଖିଛନ୍ତି :
‘‘ପୂର୍ବ ଅର୍ଥ ସଚିବ ହସମୁଖ ଅଧିୟା ବ୍ୟାପକ ଭାବରେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ବିଶ୍ବ ମଞ୍ଚଠାରୁ ନେଇ ଗ୍ରାମ ପଞ୍ଚାୟତ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ପିଏମଙ୍କ ପରିଭାଷିତ ବିଶେଷତା ମିଳିତ ଲକ୍ଷ୍ୟ ପଛରେ ବିବିଧ ସମୂହକୁ ଏକତ୍ର କରିବାରେ ତାଙ୍କର ଦକ୍ଷତା ରହିଛି।’’
https://Indianexpress.com/article/opinion

Prime Minister's Office
World seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam: PM
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that as the world navigates escalating challenges, it seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Hasmukh Adhia, former finance secretary, elaborates that, from global stage to village panchayats, the PM's defining trait is his adeptness at rallying diverse groups behind common goals.
https://indianexpress.com/article/opinion “