প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্বই ভাৰতৰ নিৰৱধি দৰ্শন বসুধৈৱ কুটুম্বকমৰ প্ৰচাৰ আৰু প্ৰসাৰ কামনা কৰেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Guwahati
নানা ধৰণৰ প্ৰত্যাহ্বানৰ সন্মুখীন হোৱা বিশ্বই ভাৰতৰ নিৰৱধি দৰ্শন বসুধৈৱ কুটুম্বকমৰ প্ৰচাৰ আৰু প্ৰসাৰ কামনা কৰে, এই কথা ব্যক্ত কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰিছে;
"প্ৰাক্তন বিত্ত সচিব হাসমুখ আধিয়াই বৰ্ণনা কৰিছে যে, বিশ্ব মঞ্চৰ পৰা গাওঁ পঞ্চায়তলৈকে, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সুনিৰ্দিষ্ট আৰু সুস্পষ্ট পৰামৰ্শই বিভিন্ন জনগোষ্ঠীক এক সাধাৰণ লক্ষ্যৰ দিশে পৰিচালিত কৰিব।
https://indianexpress.com/article/opinion

Prime Minister's Office
World seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam: PM
07 OCT 2023 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that as the world navigates escalating challenges, it seeks an anchor in the timeless ethos of Bharat's Vasudhaiva Kutumbakam.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Hasmukh Adhia, former finance secretary, elaborates that, from global stage to village panchayats, the PM's defining trait is his adeptness at rallying diverse groups behind common goals.
https://indianexpress.com/article/opinion “