Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Avinash Sable for fantastic Gold in the Men's 3000m Steeplechase Event
01 OCT 2023 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avinash Sable for fantastic Gold in the Men's 3000m Steeplechase Event at Asian Games in Hangzhou.
In a X post, PM said;
“An outstanding champion makes India proud again! A fantastic Gold by the unstoppable @avinash3000m in the Men's 3000m Steeplechase Event. I congratulate him for the success. Best wishes for his endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তিপলচেস ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অভিনাস সাব্লে থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:25PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তিপলচেস ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অভিনাস সাব্লে থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অখন্নবা চেম্পিয়ন অমনা ভারত অমুক হন্না চাউথোকচবা পোকহল্লে! নুপাগী মিতর ৩০০০গী স্তিপলচেস ইভেন্তদা মাইথিবা পীবা ঙমদবা @avinash3000m না অঙকপা সনাগী মেদল অমা ফংলে। মাইপাকপগীদমক ঐনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।