ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ୩୦୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜରେ ଚମତ୍କାର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ଅବିନାଶ ସାବଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
01 OCT 2023 8:25PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ପୁରୁଷ ୩୦୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜରେ ଚମତ୍କାର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ଅବିନାଶ ସାବଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଜଣେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ଚାମ୍ପିୟନ ଭାରତକୁ ପୁଣି ଗୌରବନ୍ୱିତ କରିଛନ୍ତି! ପୁରୁଷ ୩୦୦୦ ମିଟର ଷ୍ଟିପଲଚେଜରେ ଅଜେୟଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଚମତ୍କାର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ । ତାଙ୍କ ସଫଳତା ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ତାଙ୍କ ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା’ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Avinash Sable for fantastic Gold in the Men's 3000m Steeplechase Event
01 OCT 2023 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avinash Sable for fantastic Gold in the Men's 3000m Steeplechase Event at Asian Games in Hangzhou.
In a X post, PM said;
“An outstanding champion makes India proud again! A fantastic Gold by the unstoppable @avinash3000m in the Men's 3000m Steeplechase Event. I congratulate him for the success. Best wishes for his endeavours ahead.”