Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal by Women’s Team in 10m Air Pistol team event at Asian Games 2022
29 SEP 2023 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women’s Team of Divya Thadigol, Esha Singh and Palak on winning a Silver Medal in the 10m Air Pistol Women's team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Another medal in Shooting at the Asian Games!
Congratulations to Divya Thadigol, Esha Singh and Palak on winning a Silver Medal in the 10m Air Pistol Women's team event. Best wishes to them for their future endeavours. Their success will motivate several upcoming sportspersons.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন গেম্স 2022গী 10m এয়র পিস্তোল তীম ইভেন্ততা নুপীগী তীম্না সিলভর মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2023 10:07AM by PIB Imphal
হাংঝৌদা হৌজিক চত্থরিবা এসিয়ম গেম্স 2022গী 10m এয়র পিস্তোল নুপীগী তীম ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপদা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিব্যা থাদিগোল, ইশা সিংহ অমসুং পালক্না শাবা নুপীগী তীম্বু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন গেমসকী শুতিংদা অতোপ্পা মেদল অমগা লৌরকপা!
10m এয়র পিস্তোল নুপীগী তীম ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক্তা দিব্যা থাদিগোল, ইশা সিংহ অমসুং পালকপু থাগৎচরি। মখোয়গী তুংগী থৌরম খুদিংদসু মায় পাকপা ওইরসনু। মখোয়গী মায় পাকপনা ইনখৎলক্লিবা শান্নরোই কয়াদা পুক্নিং থৌগৎকনি”।