Prime Minister's Office
Prime Minister coveys best wishes to Indian contingent for Asian Games
23 SEP 2023 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to Indian contingent for Asian Games.
In a X post, PM said;
“As the Asian Games commence, I convey my best wishes to the Indian contingent. India’s passion and commitment to sports shines through as we send our largest ever contingent in the Asian Games. May our athletes play well and demonstrate in action what true sporting spirit is.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা শরুক য়ারিবা ভারতকী কন্তিনজেন্তদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
23 SEP 2023 8:10PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা শরুক য়ারিবা ভারতকী কন্তিনজেন্তদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমস হৌখিবগা লোয়ননা, ভারতকী কন্তিনজেন্তদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। এসিয়ান গেমসতা ঐখোয়গী খ্বাইদগী চাউবা কন্তিনজেন্ত ঐখোয়না থাদুনা শান্নবদা লৈরিবা ভারতকী পামজবা অমসুং থাজবশিং উৎথোক্লে। শান্নবগী অশেংবা থৌনাগা লোয়ননা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং ফজনা শান্নবা ওইরসনু”।