Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Siyabulela Xuza, noted rocket scientist and Founder of Galactic Energy Ventures
24 AUG 2023 11:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Siyabulela Xuza, noted rocket scientist and Founder and Managing Director of Galactic Energy Ventures, in Johannesburg on 24 August 2023.
Mr. Xuza congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan-3 Mission. He credited Digital India for his success and highlighted his ongoing projects in India.
The discussions also covered matters related to the future of energy and finding sustainable solutions.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସହ ପ୍ରସିଦ୍ଧ ରକେଟ୍ ବୈଜ୍ଞାନିକ ତଥା ଗାଲାକ୍ଟିକ୍ ଏନର୍ଜି ଭେଞ୍ଚରର ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀ ସିଆବୁଲେଲା ଜୁଜାଙ୍କ ବୈଠକ
24 AUG 2023 11:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ 24 ଅଗଷ୍ଟ 2023 ରେ ଜୋହାନ୍ସବର୍ଗରେ ପ୍ରସିଦ୍ଧ ରକେଟ୍ ବୈଜ୍ଞାନିକ ତଥା ଗାଲାକ୍ଟିକ୍ ଏନର୍ଜି ଭେଞ୍ଚରର ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ତଥା ପରିଚାଳନା ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଶ୍ରୀ ସିଆବୁଲେଲା ଜୁଜାଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ।
ଚନ୍ଦ୍ରଯାନ-3 ମିଶନର ସଫଳତା ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ଜୁଜା ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଥିଲେ । ସେ ଡିଜିଟାଲ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ତାଙ୍କ ସଫଳତାର ଶ୍ରେୟ ଦେଇଛନ୍ତି ଏବଂ ଭାରତରେ ଚାଲିଥିବା ତାଙ୍କର ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡିକ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଥିଲେ।
ଉର୍ଜ୍ଜାର ଭବିଷ୍ୟତ ଏବଂ ସ୍ଥାୟୀ ସମାଧାନ ବାହାର କରିବା ସମ୍ବନ୍ଧୀୟ ବିଷୟଗୁଡ଼ିକ ସଂପର୍କରେ ମଧ୍ୟ ବ୍ୟାପକ ଆଲୋଚନା କରାଯାଇଥିଲା।