Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Siyabulela Xuza, noted rocket scientist and Founder of Galactic Energy Ventures
24 AUG 2023 11:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Siyabulela Xuza, noted rocket scientist and Founder and Managing Director of Galactic Energy Ventures, in Johannesburg on 24 August 2023.
Mr. Xuza congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan-3 Mission. He credited Digital India for his success and highlighted his ongoing projects in India.
The discussions also covered matters related to the future of energy and finding sustainable solutions.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমিং লৈরবা রোক্কেত সাইন্তিস্ত অমসুং গেলেক্তিক ইনর্জী ভেঞ্চরগী ফাউন্দর, শ্রী সিয়াবুলেলা জুজাগা উন্নখ্রে
24 AUG 2023 11:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা রোক্কেত সাইন্তিস্ত অমসুং গেলেক্তিক ইনর্জী ভেঞ্চরগী ফাউন্দর অমসুং মেনেজিং দাইরেক্তর, শ্রী সিয়াবুলেলা জুজাগা ওগস্ত 24, 2023দা জোহানেসবর্গতা উন্নখ্রে।
শ্রী জুজানা প্রধান মন্ত্রীবু চন্দ্রয়ান-3না মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি। ভারতকী মায় পাকপা অসি দিজিতেল ইন্দিয়াগী মরমদগীনি হায়না মহাক্না হায়রদুনা ভারত্তা চত্থরিবা মহাক্কী প্রোজেক্তশিংগী মতাংদা মহাক্না ৱাফম থমখি।
তুংগী মতমদা ওইরক্কদবা ইনর্জীগী ফিভম অমসুং সস্তেনেবল ওইবা ৱারোইশিন থিবগী হীরমশিংসু মখোয়গী ৱারী শানবা য়াওখি।