Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Andrew R. Jassy, President and CEO of Amazon
24 JUN 2023 7:23AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President and CEO of Amazon, Mr. Andrew R. Jassy on June 23, 2023 in Washington DC.
Prime Minister and Mr. Jassy held discussions on the area of e-commerce. They also discussed the potential of further collaboration with Amazon in the logistics sector in India.
Prime Minister welcomed Amazon’s initiative of promoting digitisation of MSMEs in India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অমাজোনগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও এন্দ্রিয়ু আর. জেসি উনখ্রে
24 JUN 2023 7:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৩, ২০২৩দা ৱাশিংতন দি.সিদা অমাজোনগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও এন্দ্রিয়ু আর. জেসি উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী অমসুং জেসিনা ই-কম্মর্সকী মতাংদা ৱারি শানখি। ভারত্তা লোজিস্তিক সেক্তরদা মখা তানা মতেং পীনবগী মতাংদা লৈরিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদসু মখোয়না ৱা খন্নখি।
ভারত্তা এম.এস.এম.ইশিং দিজিতাইজেসন তৌবা হেনগৎহন্নবা অমাজোন্না পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখি।