Prime Minister's Office
PM wishes Indian contingent for Special Olympics World Games
18 JUN 2023 4:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed best wishes to the Indian contingent for the Special Olympics World Games commencing in Berlin.
The Prime Minister tweeted :
"As the Special Olympics World Games commence in Berlin, my best wishes to the Indian contingent. We are proud of every athlete representing us at the games. May they shine brightly through their spirit, determination and resilience."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্পিসিএল ওলেম্পিক্স ৱার্ল্দ গেমসকী ভারতকী কন্তিজেন্ত য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
18 JUN 2023 4:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বার্লিন্দা পাংথোক্কদৌরিবা স্পিসিএল ওলেম্পিক্স ৱার্ল্দ গেমসকী ভারতকী কন্তিজেন্তদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“বার্লিন্দা পাংথোক্কদৌরিবা স্পিসিএল ওলেম্পিক্স ৱার্ল্দ গেমস অসিদা, ভারতকী কন্তিজেন্তদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। গেমস অসিদা ঐখোয়গী মহুৎ শীন্দুনা শরুক য়ারিবা শান্নরোয় খুদিংমক্কী ঐখোয় চাউথোকচরি। মখোয়গী থৌনা, খাংবা কনবা অমসুং অচেৎপা ফিরেপকা লোয়ননা মখোয় মাইপাকপা ওইরসনু”।