Prime Minister's Office
Operation Ganga reflects India's indomitable spirit : PM
17 JUN 2023 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that a new documentary on Operation Ganga to evacuate Indians from Ukraine would be very informative on aspects relating to the Operation.
The Prime Minister tweeted :
"Operation Ganga indicates our firm resolve to stand with our people no matter how daunting the challenge is. It also reflects India's indomitable spirit. This documentary would be very informative on aspects relating to this Operation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অদু ওপরেসন গঙ্গাদা মমি তারে: প্রধান মন্ত্রী
17 JUN 2023 3:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি য়ুক্রেন্দগী ভারতমচাশিং লৌথোক্নবা পাংথোকখিবা ওপরেসন গঙ্গাগী মতাংদা অনৌবা দোকুমেন্তরি অসিনা ওপরেসন অদুগী মতাংদা নিংথিনা খঙবা ঙমগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“খুদোংথিবা কয়া মায়োক্নরবশু ঐখোয়গী মীয়ামগীদমক লেপ্নবা ঐখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু ওপরেসন গঙ্গানা ময়েক শেংনা তাক্লে। মসিদা ভারতকী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অদুসু মমি তারে। দোকুমেন্তরি অসিনা ওপরেসন অদুগী মতাংদা নিংথিনা খঙবা ঙমগনি।