Prime Minister's Office
The last 9 years witnessed futuristic reforms which have improved ‘Ease of Doing Business’: PM
14 JUN 2023 1:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various reforms which have not only improved ‘Ease of Doing Business’ but also encouraged a spirit of enterprise among the youth.
The Prime Minister tweeted :
"The last 9 years witnessed futuristic reforms which have not only improved ‘Ease of Doing Business’ but also encouraged a spirit of enterprise among our youth. We will keep working in this direction to boost growth and innovation.
#9YearsOfEaseOfBusiness”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ললোন-ইতিক লাইহনবা হেনগৎহনবা তুংকোইনা চৎনগদবা অওনবশিং পুরকপা হৌখিবা চহি ৯ দা উবা ফংলে: প্রধান মন্ত্রী
14 JUN 2023 1:13PM by PIB Imphal
ললোন-ইতিক লাইহনবা হেনগৎহনবা খক নত্তনা নহারোলশিংগী মরক্তা মশাগী ললোন-ইতিক্কী থবক তৌনবা ৱাখল্লোন অমা চেন্নবা পুক্নিং থৌগৎপা তোঙান-তোঙানবা অওনবশিংগী মতাংগী আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ললোন-ইতিক লাইহনবা হেনগৎহনবা খক নত্তনা নহারোলশিংগী মরক্তা মশাগী ললোন-ইতিক্কী থবক তৌনবা ৱাখল্লোন অমা চেন্নবা পুক্নিং থৌগৎপা তোঙান-তোঙানবা অওনবশিং হৌখিবা চহি ৯ অসি উবা ফংলে। চাউখৎপা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপা হেনগৎহন্নবা মাইকৈ অসিদা ঐখোয় থবক তৌগনি। #9YearsOfEaseOfBusiness”।