प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
बितेको 9 वर्ष भविष्यमुखी सुधारको साक्षी बनेको छ जसले “कारोबारी सहजतामा” सुधार आएको छ : पीएम
14 JUN 2023 1:13PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले विविध सुधार सम्बन्धी लेख, ग्राफिक्स, भिडियो अनि सूचना साझा गरेका छन्, जसले “कारोबारी सहजतामा” सुधार मात्र नल्याएर युवाहरूमा उद्यमिताको भावना पनि प्रोत्साहित गरेको छ।
प्रधानमन्त्रीले यसरी ट्वीट गरेका छन् :
“बितेको 9 वर्ष भविष्यमुखी सुधारको साक्षी बनेको छ, जसले कारोबारी सहजता मात्र नबढाएर युवाहरूमा उद्यमिताको भावना पनि प्रोत्साहित गरेको छ। हामी विकास र नवप्रवर्तनलाई टेवा दिने दिशामा काम गरिरहनेछौं।”
#9YearsOfEaseOfBusiness”

Prime Minister's Office
The last 9 years witnessed futuristic reforms which have improved ‘Ease of Doing Business’: PM
14 JUN 2023 1:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various reforms which have not only improved ‘Ease of Doing Business’ but also encouraged a spirit of enterprise among the youth.
The Prime Minister tweeted :
"The last 9 years witnessed futuristic reforms which have not only improved ‘Ease of Doing Business’ but also encouraged a spirit of enterprise among our youth. We will keep working in this direction to boost growth and innovation.
#9YearsOfEaseOfBusiness”