Prime Minister's Office
Sri Venkateswara Swamy Temple Jammu will celebrate the richness of our heritage :PM
08 JUN 2023 7:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Sri Venkateswara Swamy Temple Jammu will deepen the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
The Prime Minister tweeted in reply to a tweet thread by the Union Minister, Dr Jitendra Singh :
"This will celebrate the richness of our heritage and will deepen the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মুগী শ্রী ভেনকতেস্বরা স্বামী তেম্পলনা ঐখোয়গী হেরিতেজকী ফজবা অদুবু সেলেব্রেত তৌরগনি: পি.এম.
08 JUN 2023 7:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি জম্মুগী শ্রী ভেনকতেস্বরা স্বামী তেম্পলনা ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’কী ৱাখল্লোন অদুবু হেন্না চেৎশিনহল্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা তৌরকপা ত্বীত থ্রেদ অমদা পাউখুম পীরদুনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“মসিনা ঐখোয়গী হেরিতেজকী ফজবা অদুবু সেলেব্রেত তৌরগনি অমসুং ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’কী ৱাখল্লোন অদুবু হেন্না চেৎশিনহল্লগনি।”