Prime Minister's Office
Sri Venkateswara Swamy Temple Jammu will celebrate the richness of our heritage :PM
08 JUN 2023 7:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Sri Venkateswara Swamy Temple Jammu will deepen the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
The Prime Minister tweeted in reply to a tweet thread by the Union Minister, Dr Jitendra Singh :
"This will celebrate the richness of our heritage and will deepen the spirit of ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী ভেংকটেশ্বৰ স্বামী মন্দিৰ জম্মুয়ে আমাৰ ঐতিহ্যৰ সমৃদ্ধি উদযাপন কৰিব: প্ৰধানমন্ত্ৰী
08 JUN 2023 7:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে শ্ৰী ভেংকটেশ্বৰ স্বামী মন্দিৰে জম্মুত 'এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত'ৰ মনোভাৱ অধিক গভীৰ কৰিব।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড০ জিতেন্দ্ৰ সিঙৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"এইটোৱে আমাৰ ঐতিহ্যৰ সমৃদ্ধি উদযাপন কৰিব আৰু 'এক ভাৰত শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত'ৰ মনোভাৱক গভীৰ কৰিব।