Prime Minister's Office
PM applauds as 2,00,000th 5G site of India activated at Gangotri and dedication of Char Dham fibre connectivity project
26 MAY 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi has praised activation of 2,00,000th 5G site of India at Gangotri and dedication of Char Dham fibre connectivity project.
In response to a tweet by the Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister tweeted :
"Good news for connectivity and tourism."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গঙ্গোত্রিদা ভারতকী ২,০০,০০০ শুবা ফাইব-জি সাইত থবক হৌবা অমসুং চার ধাম ফাইবর কন্নেক্তিবিতি প্রোজেক মীয়ামদা কৎথোকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 MAY 2023 9:40PM by PIB Imphal
গঙ্গোত্রিদা ভারতকী ২,০০,০০০ শুবা ফাইব-জি সাইত থবক হৌবা অমসুং চার ধাম ফাইবর কন্নেক্তিবিতি প্রোজেক মীয়ামদা কৎথোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণবকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“কন্নেক্তিবিতি অমসুং তুরিজমগী নুংঙাইবা পাউনি”।