Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mrs. Gina Rinehart AO, Executive Chairman, Hancock Prospecting Group, Roy Hill, S. Kidman & Co
23 MAY 2023 8:52AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mrs. Gina Rinehart AO, Executive Chairman, Hancock Prospecting Group, Roy Hill, S. Kidman & Co on 23 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister highlighted the transformative reforms and initiatives being undertaken in India and invited her to partner in technology, investment and skilling in the mining and minerals sector.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হেনকক প্ৰস্পেক্টিং গ্ৰুপৰ কাৰ্যবাহী অধ্যক্ষা শ্ৰীমতী জিনা ৰাইনহাৰ্ট এঅ’-ৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
23 MAY 2023 8:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ২৩ মে'ত অষ্ট্ৰেলিয়াৰ ছিডনীত হেনকক প্ৰস্পেক্টিং গ্ৰুপৰ কাৰ্যবাহী অধ্যক্ষা শ্ৰীমতী জিনা ৰাইনহাৰ্ট এঅ'ক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতত গ্ৰহণ কৰা পৰিৱৰ্তনশীল সংস্কাৰ আৰু পদক্ষেপসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে আৰু খনি আৰু খনিজ খণ্ডত প্ৰযুক্তি, বিনিয়োগ আৰু দক্ষতাৰ ক্ষেত্ৰত অংশীদাৰী ত্বৰান্বিত কৰিবলৈ তেওঁক আমন্ত্ৰণ জনায়।