Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mrs. Gina Rinehart AO, Executive Chairman, Hancock Prospecting Group, Roy Hill, S. Kidman & Co
23 MAY 2023 8:52AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mrs. Gina Rinehart AO, Executive Chairman, Hancock Prospecting Group, Roy Hill, S. Kidman & Co on 23 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister highlighted the transformative reforms and initiatives being undertaken in India and invited her to partner in technology, investment and skilling in the mining and minerals sector.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেনকোক প্রোস্পেক্তিপ গ্রুপ, রোই হিল, এস.কিদমেন এন্দ কোগী এ.ও, ইজুকিউতিপ চিয়ারমেন জিনা রাইনহার্তকা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
23 MAY 2023 8:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৩,২০২৩দা অস্ত্রেলিয়াগী সিদনিদা হেনকোক প্রোস্পেক্তিপ গ্রুপ, রোই হিল, এস.কিদমেন এন্দ কোগী এ.ও, ইজুকিউতিপ চিয়ারমেন জিনা রাইনহার্তকা উনখ্রে।
ভারত্তা পায়খৎলিবা অওনবশিং অমসুং থবকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখি অমসুং মাইনিং অমসুং মিনরেল সেক্তরদা তেক্নোলোজি, ইনভেস্তমেন্ত, স্কিল দিবলপমেন্তগী হিরমদা মতেং পাংন্নবা মহাক মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখি।