Prime Minister's Office
PM praises Honey Lab at Banas Complex-Badarpura
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed Honey Lab at Banas Complex-Badarpura.
In a tweet the Prime Minister said:
"When it comes to innovation, @banasdairy1969 has always been at the forefront. Good to see this important step towards strengthening India’s strides in the sweet revolution. The Honey Lab will be greatly beneficial for the sector."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବନସ କମ୍ପ୍ଲେକ୍ସ- ବଦରପୁରା ସ୍ଥିତ ମହୁ ପ୍ରୟୋଗଶାଳାକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ବନସ କମ୍ପ୍ଲେକ୍ସ- ବଦରପୁରା ସ୍ଥିତ ମହୁ ପ୍ରୟୋଗଶାଳାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଯେତେବେଳେ ନବସୃଜନ କଥା ଆସେ, @banasdairy1969 ସବୁବେଳେ ଆଗରେ ରହିଥାଏ । ମଧୁର ବିପ୍ଳବରେ ଭାରତକୁ ଆଗେଇ ନେବା ପାଇଁ ନିଆଯାଇଥିବା ଏହି ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପଦକ୍ଷେପ ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗିଲା । ମହୁ ପ୍ରୟୋଗଶାଳା ଏ କ୍ଷେତ୍ରରେ ବେଶ ଲାଭଦାୟକ ହେବ ।”