প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বানাছ কমপ্লেক্স-বদৰপুৰৰ হনী লেবক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বানাছ কমপ্লেক্স-বদৰপুৰৰ হনী লেবক প্ৰশংসা কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
"উদ্ভাৱনৰ কথা অহা মাত্ৰেকে @banasdairy1969ই সদায় অগ্ৰদূতৰ ভূমিকা পালন কৰে। মিঠা বিপ্লৱত ভাৰতৰ অগ্ৰগতি সুদৃঢ়কৰণৰ দিশত এই গুৰুত্বপূৰ্ণ পদক্ষেপটো দেখি ভাল লাগিল। হনী লেব এই খণ্ডৰ বাবে বহুখিনি উপকাৰী হৈ উঠিব।"

Prime Minister's Office
PM praises Honey Lab at Banas Complex-Badarpura
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed Honey Lab at Banas Complex-Badarpura.
In a tweet the Prime Minister said:
"When it comes to innovation, @banasdairy1969 has always been at the forefront. Good to see this important step towards strengthening India’s strides in the sweet revolution. The Honey Lab will be greatly beneficial for the sector."