প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বানস কমপ্লেক্স – বদরপুরাদা লৈবা হনী লেব অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বানস কমপ্লেক্স-বদরপুরাদা লৈবা হনী লেবপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি:
“অনৌবা ৱাখল পুথোকপগী মতাংদা লাকপা মতমদা, @banasdairy1969না মতম পুম্বদা মাংজিল থাদুনা লৈখি। খোইথুম্লবা য়াওল অসিদা ভারতকী খোংথাং অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী মাইকৈদা লৌখৎখিবা য়াম্না মরু ওইবা খোংথাং অসি উবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। মসিগী হনী লেব অসিনা সেক্তর অসিগীদমক্তা য়াম্না কাননবা ওইগনি। ”

Prime Minister's Office
PM praises Honey Lab at Banas Complex-Badarpura
21 MAY 2023 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed Honey Lab at Banas Complex-Badarpura.
In a tweet the Prime Minister said:
"When it comes to innovation, @banasdairy1969 has always been at the forefront. Good to see this important step towards strengthening India’s strides in the sweet revolution. The Honey Lab will be greatly beneficial for the sector."