Prime Minister's Office
PM invites suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link and phone number for citizens to send their valuable suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat.
The Prime Minister tweeted;
“I look forward to your valuable suggestions for the 101st #MannKiBaat episode, which will take place on the 28th. Record your message on 1800-11-7800 or write on NaMo App / My Gov.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কি বাতকী তাঙ্কক ১০১গী পাউতাকশিং কৌরি
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Imphal
মন কি বাতকী তাঙ্কক ১০১গীদমক মীয়ামগী মমল য়াম্লবা পাউতাকশিং পীরক্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিঙ্ক অমসুং ফোন নম্বর সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ মে ২৮দা শন্দোক্কদৌরিবা #MannKiBaat গী ১০১শুবা তাঙ্কক্কীদমক অদোমগী মমল য়াম্লবা পাউতাকশিং পীরক্নবা ঐনা হায়জরি। অদোমগী পাউজেল অদু 1800-11-7800 দা রেকোর্দ তৌগনি নত্ত্রগা NaMo App / My Gov. দা ইবীরকউ”।