प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले मन की बातको 101 औँ शृङ्खलाका लागि आमन्त्रित गरे सुझाउहरू
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले मन की बातको 101 औँ शृङ्खलाका लागि नागरिकहरूलाई आफ्नो बहुमूल्य सुझाउ पठाउन लिङ्क र फोन नम्बर साझा गरेका छन्।
प्रधानमन्त्रीले ट्विटमा लेखेका छन्;
“म 28 मईमा हुने 101 औँ #MannKiBaat शृङ्खलाका लागि तपाईंहरूको बहुमूल्य सुझाउको अपेक्षा गर्दछु। आफ्नो सन्देश 1800-11-7800 मा रेकर्ड गर्नुहोस् वा NaMo App / My Gov मा लेख्नुहोस्।

Prime Minister's Office
PM invites suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link and phone number for citizens to send their valuable suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat.
The Prime Minister tweeted;
“I look forward to your valuable suggestions for the 101st #MannKiBaat episode, which will take place on the 28th. Record your message on 1800-11-7800 or write on NaMo App / My Gov.”