ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ୍ କୀ ବାତର ୧୦୧ତମ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ପରାମର୍ଶ ମାଗିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମନ୍ କୀ ବାତର ୧୦୧ତମ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ଲୋକଙ୍କୁ ନିଜ ବହୁମୂଲ୍ୟ ପରାମର୍ଶ ପଠାଇବା ପାଇଁ ଏକ ଲିଙ୍କ୍ ଏବଂ ଫୋନ ନମ୍ବର ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ମୁଁ ଆସନ୍ତା ୨୮ ତାରିଖରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ୍ କୀ ବାତର ୧୦୧ ଅଧ୍ୟାୟ ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କର ବହୁମୂଲ୍ୟ ପରାମର୍ଶର ପ୍ରତୀକ୍ଷା କରୁଛି । ଆପଣଙ୍କର ବାର୍ତ୍ତା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରରେ ରେକର୍ଡ କରି ପଠାନ୍ତୁ କିମ୍ବା ନମୋ ଆପ୍‌/ମାଇ ଗଭ୍ ରେ ଲେଖନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM invites suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link and phone number for citizens to send their valuable suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat.
The Prime Minister tweeted;
“I look forward to your valuable suggestions for the 101st #MannKiBaat episode, which will take place on the 28th. Record your message on 1800-11-7800 or write on NaMo App / My Gov.”