প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মান কি বাতৰ ১০১ সংখ্যক খণ্ডৰ বাবে দিহা-পৰামৰ্শ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন কি বাতৰ ১০১ সংখ্যক খণ্ডৰ বাবে নাগৰিকসকলৰ পৰা বহুমূলীয়া পৰামৰ্শ বিচাৰিছে। পৰামৰ্শ প্ৰেৰণ কৰিবলৈ তেওঁ লিংক আৰু ফোন নম্বৰ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়;
“২৮ মেত অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া ১০১ সংখ্যক #MannKiBaat খণ্ডৰ বাবে আপোনালোকৰ মূল্যৱান পৰামৰ্শৰ বাবে মই আগ্ৰহেৰে অপেক্ষা কৰিছো। ইয়াৰ বাবে ১৮০০-১১-৭৮০০নম্বৰত আপোনাৰ বাৰ্তা ৰেকৰ্ড কৰক বা NaMo App / My Gov ত লিখক।”

Prime Minister's Office
PM invites suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat
19 MAY 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link and phone number for citizens to send their valuable suggestions for episode 101 of Mann Ki Baat.
The Prime Minister tweeted;
“I look forward to your valuable suggestions for the 101st #MannKiBaat episode, which will take place on the 28th. Record your message on 1800-11-7800 or write on NaMo App / My Gov.”