Prime Minister's Office
PM visits Jana Shakti Art Exhibition at National Gallery of Modern Art in Delhi
Shares glimpses of Exhibition
14 MAY 2023 2:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Jana Shakti Art Exhibition at National Gallery of Modern Art in Delhi today. The exhibition showcases wonderful works of art based on some of the themes in the Mann Ki Baat episodes.
The Prime Minister tweeted:
“Visited Jana Shakti at National Gallery of Modern Art in Delhi. This is an exhibition of wonderful works of art based on some of the themes in the Mann Ki Baat episodes. I compliment all the artists who have enriched the exhibition with their creativity.”
“Here are some more glimpses from Jana Shakti exhibition at National Gallery of Modern Art in Delhi.”
For more details: https://pib.gov.in/PressReleseDetailm.aspx?PRID=1924012

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লিদা নেসনেল গেল্লরি ওফ মোদর্ন আর্ততা জন শক্তি একজিবিসন য়েংখ্রে একজিবিসনগী শক্তমশিং সিয়ার তৌখ্রে
14 MAY 2023 2:41PM by PIB Imphal
ঙসি দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেসনেল গেল্লরি ওফ মোদর্ন আর্ততা জন শক্তি একজিবিসন য়েংখ্রে। মন কি বাতকী তাঙ্ককশিংদা থিম খরদা য়ুম্ফম ওইবা অঙকপা কলাগী পোৎথোকশিং একজিবিসন অদুদা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দিল্লিদা নেসনেল গেল্লরি ওফ মোদর্ন আর্ততা জন শক্তি একজিবিসন য়েংখ্রে। মসি মন কি বাতকী তাঙ্ককশিংদা থিম খরদা য়ুম্ফম ওইবা অঙকপা কলাগী পোৎথোকশিংগী একজিবিসন অমনি। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবনা একজিবিসন অসি মপুংফাহনবগীদমক ঐনা কলাকার খুদিংমক থাগৎচরি”।
“দিল্লিগী নেসনেল গেল্লরি ওফ মোদর্ন আর্ততা পাংথোকপা জন শক্তি একজিবিসনগী অহেনবা শক্তমশিং মফম অসিদা লৈরে”।