Prime Minister's Office
PM applauds more than 5 lakh train operations in FY 2022-23
08 MAY 2023 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded more than 5 lakh train operations in FY 2022-23.
Sharing a tweet by Ministry of Railways about the year on year increase in the number of operational freight trains, the Prime Minister tweeted:
“Encouraging numbers, indicating our strides in logistics and economic momentum.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২২-২৩ বিত্তীয় বৰ্ষত ৫ লাখতকৈও অধিক ৰে'ল পৰিচালনাক প্ৰশংসা কৰে
08 MAY 2023 9:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২-২৩ বিত্তীয় বৰ্ষত ৫ লাখৰো অধিক ৰে’ল পৰিচালনাৰ শলাগ লৈছে।
বছৰৰ পিছত বছৰ ধৰি কাৰ্যক্ষম মালবাহী ৰে’লৰ সংখ্যা বৃদ্ধিৰ বিষয়ে ৰে’ল মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে।
“এই প্ৰেৰণাদায়ী পৰিসংখ্যাই লজিষ্টিক আৰু অৰ্থনৈতিক গতিবেগৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ অগ্ৰগতিৰ ইংগিত বহন কৰে।”