Prime Minister's Office
PM applauds more than 5 lakh train operations in FY 2022-23
08 MAY 2023 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded more than 5 lakh train operations in FY 2022-23.
Sharing a tweet by Ministry of Railways about the year on year increase in the number of operational freight trains, the Prime Minister tweeted:
“Encouraging numbers, indicating our strides in logistics and economic momentum.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফিস্কেল য়িবর ২০২২-২৩দা ত্রেন লাখ ৫ হেন্না চেনখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকপা
08 MAY 2023 9:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিস্কেল য়িবর ২০২২-২৩দা ত্রেন লাখ ৫ হেন্না চেনখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
রেলৱেজ মন্ত্রালয়না চহি অমদগী ওল্লকপা চহি অমদা ফ্রৈত ত্রেনশিং চেনবগী মশিং হেনগৎলকপা অদুগী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“মসিগী পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবা মশিং অসিনা, লোজিস্তিক্স অমসুং শেন্মিৎলোন চাউখৎপগি খোংজেলদা ঐকোয়না থাংলিবা খোংথাং অদুবু তাক্লি।”