Prime Minister's Office
PM appreciates Kalanjali, a unique cultural spectacle for organising weekly cultural programmes at Central Vista
21 APR 2023 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Kalanjali, a unique cultural spectacle by Ministry Of Culture under which various kinds of cultural programmes will be organised at Central Vista, India Gate in Delhi every weekend.
Sharing a tweet by Amrit Mahotsav, the Prime Minister tweeted:
“An added reason to visit the Central Vista area...a celebration of India's cultural diversity and vibrancy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেন্ত্রেল ভিস্তাদা চয়োলগী নাৎকী থৌরমশিং পাংথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অখন্নবা কলচরগী লুপ কালাঞ্জালি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 APR 2023 10:20AM by PIB Imphal
চয়োল অমগী অরোইবা নুমিৎ খুদিং দিল্লিগী ইন্দিয়া গেৎকী সেন্ত্রেল ভিস্তাদা তোঙান-তোঙানবা নাৎকী থৌরমশিং পাংথোক্কদৌরিবা কলচর মিনিস্ত্রিগী মখাদা লৈবা অখন্নবা কলচরগী লুপ কালাঞ্জালি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অমৃত মহোৎসবকী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সেন্ত্রেল ভিস্তা য়েংবা চৎনবগী মরম অমা হেনগৎলে… ভারতকী তোঙান-তোঙানবা নাৎ অমসুং ফজবা হরাও-তয়াম্বা ফোঙদোকপা অমনি”।