ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ଭିଷ୍ଟାରେ ସାପ୍ତାହିକ ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଆୟୋଜନ ପାଇଁ ନିଆରା ସାଂସ୍କୃତିକ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ କଳାଞ୍ଜଳିକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 APR 2023 2:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟଙ୍କ ନିଆରା ସାଂସ୍କୃତିକ ପ୍ରଦର୍ଶନୀ କଳାଞ୍ଜଳିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । କଳାଞ୍ଜଳି ଅନ୍ତର୍ଗତ ପ୍ରତି ସପ୍ତାହାନ୍ତରେ ଦିଲ୍ଲୀର ଇଣ୍ଡିଆ ଗେଟ ନିକଟସ୍ଥ ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ଭିଷ୍ଟା ଠାରେ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରକାର ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଆୟୋଜିତ ହେବ ।
ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବର ଟ୍ୱିଟ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ଭିଷ୍ଟା ଅଞ୍ଚଳ ଭ୍ରମଣ କରିବାର ଆଉ ଏକ କାରଣ..ଭାରତର ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତା ଓ ସ୍ପନ୍ଦନର ଉତ୍ସବ ।”

Prime Minister's Office
PM appreciates Kalanjali, a unique cultural spectacle for organising weekly cultural programmes at Central Vista
21 APR 2023 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Kalanjali, a unique cultural spectacle by Ministry Of Culture under which various kinds of cultural programmes will be organised at Central Vista, India Gate in Delhi every weekend.
Sharing a tweet by Amrit Mahotsav, the Prime Minister tweeted:
“An added reason to visit the Central Vista area...a celebration of India's cultural diversity and vibrancy.”